دسته بندی نشده

آموزش کاشت ناخن با ژل

 کاشت ناخن با ژل چگونه است؟

آموزش کاشت ناخن با ژل یکی از پرطرفدارترین کارها در حوزه زیبایی به شمار می‌رود. این کار ضمن داشتن درآمد مناسب برای خانم‌ها از تنوع و سرگرمی بالایی برخوردار است. یکی از پرطرفدارترین روش‌های کاشت ناخن، کاشت با ژل است. ما در این مقاله قصد داریم به آموزش کاشت ناخن با ژل بپردازیم. کاشت ناخن با ژل نکات ویژه‌ای دارد که توجه به آن‌ها باعث می‌شود خروجی کار شما بی‌عیب و نقص باشد. همراه ما باشید.

کاشت ناخن با ژل و انواع آن

کاشت ناخن روش‌های متعددی دارد که کاشت با ژل یکی از پرطرفدارترین روش‌ها به شمار می‌رود. برای این که بتوانید کاشت ناخن با ژل را انجام دهید نیاز است که انواع ژل‌های کاشت ناخن را بشناسید. ژل‌های کاشت ناخن به دو دسته هارد ژل و سافت ژل تقسیم می‌شوند.

هارد ژل

ژل سخت یا هارد ژل دارای غلظت بالایی است و از سختی زیادی برخوردار است. سخت بودن این نوع ژل باعث می‌شود که با رشد کردن ناخن‌ها تنها با کمک سوهان کشی بتوان به راحتی آن را از روی ناخن جدا کرد. نکته دیگر در مورد هارد ژل‌ها کار کردن آسان با آن‌ها است. از آنجایی که غلظت این نوع ژل‌ها زیاد است موادگذاری با آن‌ها آسان بوده و به قلم نمی‌چسبند.

معمولا برای کاشت ناخن‌های بلند و طراحی‌های پیچیده روی سطح ناخن از این نوع ژل‌ها استفاده می‌شود. هارد ژل‌ها خود به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که مهمترین آن‌ها پلی ژل نام دارد. این نوع هارد ژل به دو صورت تیوپی و کاسه‌ای در بازار موجود است. از پلی ژل‌ها برای کاشت‌های قالب، تیپ، ژورنالی، فانتزی، فرمر، فیبر استفاده می‌شود.

سافت ژل

ژل نرم یا سافت ژل دارای بافتی نرم، رقیق و با قابلیت کشسانی بالا است. برای ریمو و پاک کردن آن از استون استفاده می‌شود. از آنجایی که غلظت این نوع ژل‌ها کمتر است برای کار با آن‌ها باید دقت و تمرکز بالایی داشت. گاهی اوقات نیز ممکن است افراد نسبت به هارد ژل سوزش بیشتری روی سطح ناخن در دستگاه یو وی احساس کنند.

سافت ژل‌ها خود به سه دسته تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

مونو ژل: برای کاور کردن ناخن‌های طبیعی و اصلاح فرم ناخن یا اکستنشن سر ناخن استفاده می‌شود و به شکل لاک در رنگ‌های مختلف موجود است.

رابر بیس: این نوع سافت ژل‌ها با نام ژل لمینت نیز شناخته می‌شوند و به شکل لاک در بازار موجود هستند. انعطاف‌پذیری بالایی دارند و در زمان استفاده نیاز به بیس ندارند. از آن‌ها عموما برای استحکام بخشیدن به ناخن و کاور آن استفاده می‌شود.

بلیدر ژل: این نوع سافت ژل‌ها نی زبه صورت کاسه‌ای یا لاکی در بازار موجود هستند. از این نوع سافت ژل برای کاشت ناخن با فیبر، اصلاح فرم ناخن‌ها و کاور ناخن‌های طبیعی و بلند و همچنین ایجاد قوس در کاشت استفاده می‌شود.

آموزش کاشت ناخن با ژل

قبل از شروع کاشت ناخن با ژل بهتر است که تجهیزات مورد نیاز کار را فراهم کنید. برای این کار به تجهیزاتی چون لم کار با ژل، بیس کات، تاپ شاین، کلینز، پد کلینز، و دستگاه uv نیاز دارید. همان طور که قبلا هم اشاره کردیم کاشت ناخن با ژل به روش‌های مختلفی از جمله فیبر، فرمر و تیپ انجام می‌گیرد.

آموزش کاشت ناخن با ژل و فرمر

قبل از کاشت یا ترمیم باید مرحله زیرسازی انجام شود که شامل مانیکور کامل و تمیز کردن صدف ناخن می‌شود. بهتر است قبل از انجام کار پوست‌های اطراف ناخن را کنار زده و کوتیکول‌های موجود از سطح ناخن را با سر سوهان اشکی مانیکور جدا کرد. سپس با کمک سرسوهان کاغذی خراش‌های کوچکی روی سطح ناخن ایجاد کنید تا زیرسازی کامل شود.

در مرحله بعد از ضد قارچ استفاده کرده و سپس فرمرها را نصب کنید. فرمرها در دو نوع چند بار مصرف (جنس طلق و فلز) و یکبار مصرف (کاغذ با طلق) وجود دارند که می‌توانید با توجه به نیاز خود آن‌ها را انتخاب کنید. بعد از نصب فرمر باید بیس کات زده و ناخن را در دستگاه یو وی قرار داد.

در این مرحله آموزش کاشت ناخن با ژل، باید صدف‌سازی انجام گیرد، برای این کار لایه نازکی از ژل را روی صدف ناخن قرار داده و مدل و اندازه و قد ناخن را متناسب با سلیقه مشتری شکل می‌دهید. سپس باید دست را به مدت ۱ دقیقه در دستگاه قرار دهید تا ژل کاملا خشک شود.

مرحله بعد موادکشی نام دارد که در این مرحله مقدار بیشتری ژل را روی ناخن قرار داد و سپس با قلم آن را به عقب و اطراف روی سطح ناخن کشید. باید حواستان باشد که حین انجام کار حباب ایجاد نشود.

در این مرحله باید فرمرها را جدا کنید و با پد آغشته به کلینزر چسبندگی‌ها را کم کنید. سپس با کمک سوهان دستی ژل‌های اطراف ناخن را بگیرید و ناهمواری‌های سطح ناخن را نیز با کمک سر سوهان الماسه برطرف کنید.

در مرحله آخر تلاش کنید که فرم نهایی ناخن‌ها زیباتر و بهتر شود. می‌توانید با کمک سوهان دستی فرم دهی را تکمیل کنید. سپس در پایان کار بافر را روی ناخن بکشید تا سطح ناخن یکدست و براق شود.

آموزش کاشت ناخن با ژل و فیبر

برای این روش از کاشت با ژل، به تجهیزاتی چون رشته‌های فیبری ناخن، کلیپس کاشت ناخن، سیلک و پوشر چوبی نیاز دارید. مراحل این روش کاشت به شرح زیر است:

– ابتدا مانیکور اولیه را انجام داده و با استفاده از پوشر کوتیکول‌ها را عقب بزنید و با نیپر آن‌ها را اصلاح کنید. با کمک بافر روی ناخن خط بی‌اندازید.

– با استفاده از ضد قارچ و بعد از خشک شدن آن پرایمر ژل زیرسازی مناسب را انجام دهید.

– رشته‌های فیبری یا سیلک ناخن را به اندازه مورد نظر مشتری کوتاه کنید. یک لایه چسب ناخن یا تاپ ژل روی سطح ناخن بزنید و قبل از خشک شدن فیبرها را روی لبه ناخن بچسبانید. با استفاده از قلم سیلیکونی، فیبرها را روی سطح ناخن تنظیم کنید.

– روی فیبرها یک لایه تاپ ژل زده و در دستگاه خشک کنید.

– در این مرحله با استفاده از ژل روی فیبرها را کامل کاور کنید و با استفاده از کلیپس مخصوص کاشت قوس ناخن‌ها را به صورت طبیعی ایجاد کنید.

– در آخر با استفاده از سوهان برقی دورگیری را انجام داده و با سوهان دستی فرم مورد نظر خود را پیاده‌سازی کنید.

آموزش کاشت ناخن با ژل و تیپ

کاشت ناخن با تیپ‌های ژل (ژلیکس) یکی از جدیدترین روش‌های کاشت ناخن به شمار می‌رود که نسبت به سایر روش‌ها آسان‌تر و سریع‌تر انجام می‌گیرد. در کاشت تیپ ژل از سافت ژل استفاده می‌شود که با کمک تیپ یا همان قالب ناخن‌های مصنوعی به آن فرم دلخواه را می‌بخشند. این مدل کاشت نیازی به پودر، لیکوئید و لمینت ندارد و تنها با یک چسب تیپ ژل شما می‌توانید به راحتی کاشت را انجام دهید.

مراحل کاشت ناخن با تیپ ژل به این شرح است:

– در ابتدا زیرسازی لازم را انجام داده و سطح ناخن را کاملا خشک و تمیز کنید. قد ناخن‌ها را به اندازه و فرم دلخواه شکل دهید. با استفاده از بافر روی سطح ناخن خط و خش ایجاد کرده و ضد قارچ بزنید.

– در این مرحله یک لایه پرایمر روی ناخن بزنید و با توجه به نوع و اندازه صدف ناخن تیپ‌های مناسب را بر اساس شماره و سایز انتخاب کنید.

– در مرحله آخر یک لایه چسب مخصوص تیپ را داخل تیپ زده و یک لایه هم روی صدف ناخن بزنید، تیپ ژل را از قسمت ریشه روی ناخن قرار داده و کمی فشار دهید تا حباب‌های زیر کار به طور کامل از بین برود. با استفاده از گیره مخصوص تیپ‌ها را به طور کامل روی صدف تثبیت کنید. به مدت ۶۰ ثانیه دست‌ها را داخل دستگاه UV قرار دهید تا چسب زیر تیپ کاشت کاملا خشک شود.

در آخر با استفاده از سوهان دستی فرم دلخواه را به ناخن‌ها بخشیده و با استفاده از لاک ژل دلخواه سطح ناخن را کاور کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *