کاشت ناخن در منزل
همه ما دوست داریم ناخنهای زیبایی داشته باشیم، اما این امر معمولاً به معنای رفتن به سالنهای مختلف و پرداخت هزینههای گوناگون برای کاشت ناخن است. خوشبختانه در صورت داشتن امکانات مناسب، خودتان در منزل هم میتوانید این کار را انجام دهید. طبیعتاً این موضوع موجب کاهش هزینههای شما خواهد شد و از سوی دیگر اجازه میدهد تا از مهارت و خلاقیت خودتان در این زمینه کمک بگیرید. اگر به دنبال کاشت ناخن در درون منزل هستید، ادامه متن را به هیچ عنوان از دست ندهید.
کاشت ناخن چیست؟
پیش از هرچیز باید به این نکته اشاره کنیم که کاشت ناخن دقیقاً به چه معنا است. به طور کلی باید بیان کرد که با انجام این موضوع یک نوع ناخن مصنوعی بر روی ناخنهای طبیعی شما قرار میگیرد. ناخنهای مصنوعی تنها به منظور زیبایی بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند و نمیتوان کاربرد مشخصی را برای آنها ذکر کرد.
مواردی همچون بیماریهای مادرزادی، مشکلات پوستی و یا موارد مشابه ممکن است ناخنهای طبیعی فرد را از حالت عادی خارج کرده باشند، در این شرایط لازم است که با بهرهگیری از ناخنهای مصنوعی، زیبایی را دوباره به آنها برگردانیم. البته همه افراد میتوانند از چنین ناخنهای جذابی بهره ببرند و استفاده از آنها تنها محدود به یک زمان و مکان خاص نیست.
انواع مختلف کاشت ناخن
حالا که با کاشت ناخن آشنا شدیم، لازم است که نگاهی به مدلهای مختلف مربوط به انجام این تکنیک نیز بیندازیم. این موضوع وقتی اهمیت پیدا میکند که بدانیم هر مدل کاشت ناخن دارای جذابیت و زیبایی خاص خود است. از جمله رایجترین روشهای کاشت ناخن که امروزه در کشور ما مورد استفاده قرار میگیرند میتوان به موارد زیر اشاره کرد: کاشت پودر : که با استفاده از یک نوع پودر مخصوص به نام پودر کاشت است.
کاشت قالب
که در آن باید از قالب های کاشت ناخن که مخصوص این کار هست کمک بگیریم.
کاشت ژل
که با استفاده از ژل های دسته سافت یا هارد مثل بیلدر ژل ها یا پلی ژل ها انجام میشود.
احتمالاً این پرسش در ذهنتان به وجود آمده است که بهترین گزینه از بین این روشها دقیقاً کدام است؟ در پاسخ به این موضوع مهم باید بگوییم که این امر کاملا به ساختمان فیزیکی صدف ناخن شما بستگی خواهد داشت.
تا چند سال پیش تنها روش کاشت همان کاشت پودر بود اما در حال حاضر کاشت ژل که با استفاده از قالب ها و یا فرمرها انجام میشود به مراتب طرفدار بیشتری دارد و این به دلیل این است که در این مدل کاشت اسیب به صدف ناخن به حداقل های ممکن رسیده و زمان بسیار کمتری نسبت به کاشت پودر به خود اختصاص میدهد اما این به این معنی نیست که کاشت پودر کامل منسوخ شده باشد. در ادامه این مطلب یاداور میشود که بعضی از مشتریان به دلیل ساختار فیزیکی پوست خود گاها به کاشت با ژل حساسیت داشته و برای این دسته از مشتریان فقط گزینه کاشت پودر توصیه میشود.
برای کاشت ناخن به چه وسایلی نیاز خواهیم داشت؟
یکی از موارد مهمی که برای کاشت ناخن در منزل باید مدنظر شما قرار بگیرد، لوازم مختص به این کار است. بدون داشتن لوازم و ابزار لازم نمیتوانید انتظار داشته باشید که کاشت شما نتیجه قابل قبولی به دنبال بیاورد. از جمله اصلیترین وسایل برای انجام این کار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سوهان
- نیپر
- عقب زن
- دهیدراتور
- پرایمر
- پد کلینزر
- کاتر
- چسپ تیپ (در صورت انتخاب روش کاشت پودر)
- تیپ
- برس
- لیکوئید (در صورت انتخاب روش کاشت پودر)
- روغن کوتیکول ( برای اتمام کار )
- پودر یا ژل بنا به انتخاب نوع روش کاشت
سه گام اصلی برای کاشتن ناخن
به منظور کاشت ناخن در خانه باید سه مرحله مشخص را مو به مو دنبال کنید. گام اول به مرحله «زیرسازی» مشهور است. در ادامه این روند به مرحله «قرار دادن تیپ» میرسیم و پس از این مراحل قسمت آخر یعنی «قرار دادن مواد» را باید انجام داد. هر یک از این موارد دارای مشخصه خاص خود هستند و نباید از آنها چشمپوشی کنید.
گام اول
برای مرحله زیرسازی لازم است دستها را به طور کامل شستشو دهید و سپس با یک ماده ضدعفونی کننده آنها را پاک کنید. پس از این قسمت نوبت به استفاده از عقب زن میرسد که باید به کمک آن بخش کوتیکول را به عقب برانید. این کار را با دقت انجام دهید و آسیبی به سایر قسمتهای ناخن نزنید.
سپس نیپر را در دست بگیرید و پوستهایی که حس میکنید اضافی هستند را به طور کامل جدا کنید.در این مرحله دقت کنید نیپر بسیار تیز هست و باید مراقب باشید به پوست دست برخورد نکند . لازم نیست کل پوست را بگیرید، تنها بر روی بخشهایی متمرکز باشید که به نظر اضافی میرسند.
حالا نوبت به استفاده از سوهان میرسد که باید به سادگی از آن برای سوهان کشی استفاده کنید.
اکنون بافر را به کار بگیرید و سطح بیرونی ناخن را به طور کامل مات کنید. این ماده نباید با فشار زیاد بر روی ناخنها قرار بگیرد زیرا همین موضوع میتواند منجر به خراب شدن نتیجه نهایی شود و حتی به ناخنها آسیب بزند. اکنون از پدهای نرمی که تهیه کردهاید کمک بگیرید و پرز پودرها را به طور کامل جدا کنید. این کار را با وسواس زیادی انجام بدهید.
گام دوم
حالا به مرحله مهم کار میرسیم. در این قسمت لازم است تیپ مناسبی را انتخاب کنید. تیپی را برگزینید که دقیقاً مناسب ناخنها باشد. عدم توجه به این موضوع باعث خواهد شد تا ظاهر کاشت شما زشت شود. حالت مقداری چسب را به تیپ منتقل کنید و به آرامی آن را بر روی ناخن قرار دهید. حدوداً پنج ثانیه تیپ را فشار دهید تا به صورت کامل بر روی ناخن جای بگیرد. ( این توضیح متعلق به روش کاشت پودر هست)
یک کاتر بردارید و بخشهای اضافی تیپ که کاربرد خاصی ندارند را جدا کنید. در زمان کاشت ناخن باید از کاترهایی استفاده کنید که به صورت ویژه مخصوص این کار طراحی شدهاند. اکنون سوهان دستی خود را بردارید و تیپ ناخن را به صورت ویژه شکل دهی کنید. باید به یاد داشته باشید که لازم است حتی روی تیپ هم سوهان کشی شود. البته منظور سوهان کشی بخش مصنوعی است و لازم نیست که ناخن طبیعی سوهان کشیده شود.
در قسمت بعدی باید یک نوع سوهان کوچکتر پیدا کنید تا از آن برای مات کردن تیپ کمک بگیرید. اکنون پد الکلی را دوباره به کار بگیرید و پودرهای ناخن را جدا کنید. حالا نوبت به اضافه کردن پرایمر میرسد. استفاده از این ماده به شما اجازه میدهد تا عمر کلی ناخنهای پودری را به شکل مناسبی افزایش دهید.
گام سوم
اکنون باید خود را برای مرحله آخر از کاشت ناخن در منزل آماده کنید. کمی لیکوئید را به درون ظرفی شیشهای منتقل کنید و سپس پودر انتخابی خود را تعیین کنید. شما گزینههای زیادی در این رابطه پیش روی خود دارید که از بین آنها میتوانیم به مواردی همچون صورتی و بیرنگ اشاره کنیم.
قلم کاشت پودر تهیه کنید و قلم را در درون لیکوئید بزنید. حالا با کمک نوک براش مقداری از پودر را بردارید و با دقت بالایی این قسمت از براش را از کوتیکول تا وسط ناخن بکشید. به یاد داشته باشید که این کار نباید بر روی تیپ صورت بگیرد.
این کار را برای همه ناخنها تکرار کنید. پودر انتخابی شما نباید به پوست اطراف ناخن برخورد کند. حالا مجدداً سوهان را بردارید و گوشههای ناخن را تمیز کاری کنید. این نکته مهم است که تمام بخشهای ناخن مدنظر نباید دارای ضخامت یکسانی باشند. ناخنها را بیش از حد سوهان نکشید زیرا این کار به آنها آسیب میرساند. ضخامت مناسب تقریباً یک یا دو میلی متر است.
حالا بافر را در دست بگیرید و آن را روی ناخن حرکت دهید. اول بخش نرم و سپس بخش مدیوم را به کار بگیرید. حالا روغن مخصوص را بردارید و کوتیکول را به خوبی نرم کنید. تبریک میگوییم! در این مرحله کاشت ناخن به پایان رسیده است. در دفعات اول حفظ کردن همه این مراحل و انجام دادن آنها به ترتیب شاید کمی دشوار به نظر برسد، اما نگران نباشید، همه ناخن کارهای حرفهای زمانی مثل شما مبتدی بودهاند.
سخن پایانی
امروزه کاشت ناخن حتی در منزل نیز امکانپذیر شده است. تنها باید به فکر پیدا کردن ابزارهای لازم باشید. قاعدتاً در دفعات اول نمیتوانید کاشت ناخن را مانند یک ناخنکار کاملاً حرفهای انجام دهید، اما با تمرین و تکرار در این کار موفق خواهید شد. مهم آن است که صبر و حوصله داشته باشید و برای پیشرفت خود تلاش کنید. این موضوع ساده به شما اجازه میدهد تا به دیگران نیز کمک کنید و در آینده به یک ناخنکار حرفهای تبدیل شوید.پیشنهاد ما به شما برای کاشت در منزل انتخاب روش کاشت ژل بوده که در مقالات بعدی مفصل در خصوص اموزش این مدل بیشتر صحبت خواهیم کرد. در صورتی که نیازمند کسب اطلاعات بیشتر هستید، با ما تماس بگیرید.