دسته بندی نشده

لوازم کاشت ناخن

مقدمه

اگر به کاشت ناخن علاقه دارید و می‌خواهید وارد بازار کار شوید، نیاز است که لوازم کاشت ناخن را بشناسید و تهیه کنید. شناخت این وسایل و کاربرد آن‌ها مهمترین اصل ناخن کاری محسوب می‌شود و هرچه بیشتر با این وسایل آشنا شوید بهتر و بیشتر می‌توانید با آن‌ها کار کنید. در حرفه ناخن کاری، ابزار کاشت به دو دسته ابزار و تجهیزات و مواد تقسیم می‌شود. ما در این مقاله به معرفی کامل لوازم کاشت ناخن می‌پردازیم.

ابزار و لوازم کاشت ناخن

از شروع مراحل کاشت ناخن شما به ابزار و تجهیزات نیاز دارید تا آخرین مرحله که کار کاشت و طراحی ناخن به انت‌ها می‌رسد. در ادامه بر اساس ترتیب مراحل انجام کاشت ناخن ابزارهای لازم برا به شما معرفی می‌کنیم:

ابزار بسترسازی یا مانیکور ناخن

اولین و مهمترین مرحله کاشت ناخن، بسترسازی و آماده‌سازی ناخن است. در مرحله بستر سازی، سطح ناخن صیقل داده می‌شود و کوتیکول‌ها و پوست‌های اضافه دور ناخن چیده می‌شود. این کار کمک می‌کند که مواد به خوبی روی صدف ناخن قرار بگیرد. برای بسترسازی کاشت به تجهیزات مختلفی نیاز دارید که عبارتند از:

ناخن گیر

ناخن گیرهایی که به عنوان لوازم کاشت ناخن به کار برده می‌شوند گوناگون است. این ناخن گیر‌ها با کاربردهای مختلفی از جمله کوتاه کردن ناخن، چیدن پوست‌های اضافه، ناخن گیر مخصوص پا، ناخن گیر مخصوص دست و در اندازه‌های متفاوت هستند.

سوهان دستی

برای فرم دادن به ناخن باید حتما از سوهان دستی مناسب استفاده شود. استفاده از سوهان دستی برای فرم دهی ناخن کیفیت نهایی کار را به شکل قابل توجهی افزایش می‌دهد. سوهان‌ها نیز بر اساس نرمی و زبری که دارند درجه‌بندی می‌شوند و این درجه‌ها با عددهای مختلف نشان داده می‌شود. سوهان‌ها اغلب دو طرفه هستند.

سوهان برقی

این سوهان یک ابزار همه کاره محسوب می‌شود که دارای سری‌های مختلف بوده و هر کدام از سری‌ها برای قسمت‌های مختلف ناخن به کار برده می‌شوند.

بافر

بافر وسیله است که از آن برای نرم و صیقلی کردن سطح ناخن استفاده می‌شود. این کار کمک می‌کند که ضمن صاف و یکدست شدن صدف ناخن، پرایمر بهتر روی ناخن بنشیند. بافرها نیز درجات مختلفی دارند که از آن‌ها برای کاربردهای مختلف استفاده می‌شود.

پوشر یا عقب زن

کوتیکول به لایه‌های پوست مرده روی ناخن گفته می‌شود. اگر به دنبال یک کاشت عالی و بی‌نظیر هستید باید کوتیکول‌ها به صورت کامل برداشته شوند. این کار با استفاده از ابزاری به نام پوشر انجام می‌شود. پوشرها در دو نوع چوبی و فلزی وجود دارند.

نیپر

نیپر شکلی شبیه به انبردست با سری‌های نازک و تیز دارد. این ابزار برای چیدن کوتیکول‌های اضافه که توسط پوشر عقب زده شده‌اند استفاده می‌شود. در استفاده از این ابزار نیاز به احتیاط و تمرکز دارد تا پوست ناخن کنده یا زخمی نشود.

قیچی

از قیچی نیز برای دورگیری کوتیکول‌ها و برداشتن پوست‌های مرده استفاده می‌شود. سری این قیچی‌ها معمولا نازک و بسیار تیز است.

پد و مایع کلینزر

پد کلینزر نوعی دستمال بدون پرز است که برای تمیز کردن سطح ناخن به کار برده می‌شود. بعد از انجام کامل بسترسازی نیاز است که سطح ناخن عاری از هرگونه چربی و رطوبت باشد. این پد با کمک کلینزر سطح ناخن را به خوبی پاک می‌کند.

ابزار کاشت ناخن

بعد از بسترسازی کامل، نوبت به کاشت ناخن می‌رسد. ابزار مرتبط با کاشت ناخن علاوه بر مواد اولیه کاشت شامل موارد زیر می‌شود:

تیپ ناخن

برای بلندتر کردن ناخن‌ها و سهولت موادگذاری از تیپ پلاستیکی استفاده می‌شود. این تیپ‌ها به کمک چسب مخصوص روی ناخن چسبیده می‌شود و با استفاده از سوهان به آن‌ها فرم و شکل مورد نظر داده می‌شود. تیپ‌ها در اندازه‌ها و سایزهای مختلفی وجود دارند که بسته به سلیقه و سایز مورد نظر متشری از آن‌ها استفاده می‌شود.

چسب ناخن

از چسب مخصوص ناخن برای چسباندن تیپ، انواع و اقسام وسایل طراحی و… استفاده می‌شود.

کاتر

برای کوتاه کردن تیپ ناخن از کاتر مخصوص استفاده می‌شود.

فرمر

فرمر برچسب بزگری است که زیر لبه آزاد ناخن گذاشته می‌شود و موادگذاری روی آن انجام می‌شود. بعد از موادگذاری و خشک شدن مواد کاشت، فرمرها از ناخن جدا می‌شوند.

پمپ استون

برای ترکیب لیکوئید با پودر کاشت نیاز به ظرف مخصوصی به نام گوده خواهید داشت. گوده‌ها در جنس‌های مختلفی از جمله شیشه ای، پلاستیکی و سرامیکی موجود هستند. پمپ لیکوئید ظرفی دردار است که به شکل پمپ عمل کرده و از آلوده شدن لیکوئید پیشگیری می‌کند.

قلم کاشت

از این قلم برای گذاشتن مواد روی ناخن استفاده می‌شود. قلم‌های کاشت نیز مانند سایر لوازم کاشت دارای اندازه‌ها و شکل‌های مختلف هستند. کاشت ژل و کاشت پودر نیاز به قلم‌های مخصوص دارد.

قلم شور

از این محصول برای تمیز کردن انواع قلم استفاده می‌شود. این محلول به خوبی قلم‌های مخصوص کاشت را تمیز کرده و عمر آن را افزایش می‌دهد.

دستگاه یو وی

دستگاه یو وی شناخته شده‌ترین لوازم کاشت ناخن به شمار می‌رود. از این دستگاه برای خشک کردن ناخن‌ها استفاده می‌شود.

مواد کاشت

تجهیزات و لوازم کاشت ناخن در مرحله کاشت متنوع هستند و عبارتند از:

ضد قارچ

این محلول برای جلوگیری از قارچ زدن ناخن و از بین بردن آلودگی‌های سطح ناخن استفاده می‌شود.

پرایمر

از پرایمر برای کاهش رطوبت و چربی سطح ناخن استفاده می‌شود و کمک می‌کند که سطح ناخن صاف و یکدست شده و لاک ژل چسبندگی بیشتری روی ناخن داشته باشد.

بیس کات

این محصول به عنوان لایه‌ای میان بستر ناخن و مواد یا لاک ژل استفاده می‌شود و از زرد شدن ناخن‌ها جلوگیری می‌کند.

تاپ کات

برای افزایش دوام و ماندگاری و جلوه بخشیدن به ناخن‌ها از تاپ کات استفاده می‌شود که در دو نوع براق و مات وجود دارد.

لیکوئید

لیکوئید نوعی مایع است که با پودر کاشت ترکیب می‌شود و ماده کاشت را تشکیل می‌دهد. لیکوئیدهای دیر خشک برای مبتدیان مناسب است.

پودر کاشت

پودر کاشت دارای رنگ‌های مختلفی است که شامل پودر بی‌رنگ، سفید و هلویی می‌شود.

لاک ژل

لاک‌ژل نوعی لاک با دوام و ماندگاری بالا است که باید حتما در دستگاه UV خشک شود. لاک ژل‌ها انواع مختلفی دارند که شامل مگنتی، اکلیل‌دار یا شاین، دیسکو، نئون، تیتانیوم و حرارتی می‌شود.

کوتیکول ریموور

پاک کننده کوتیکول نوعی محلول است که با نرم کردن کوتیکول‌ها عقب زدن و چیدن آن‌ها را آسان‌تر می‌سازد.

لوازم طراحی ناخن

از دیگر لوازم کاشت ناخن می‌توان به لوازم طراحی اشاره کرد. این لوازم برای طراحی کردن روی ناخن‌ها به کار برده می‌شوند و شامل انواع قلم طراحی، پودرهای دیزاین، لنز و استیکر می‌شود.

مهرهای طراحی و شابلون ها، نوارهای طراحی و ابزار دیزاین از جمله دیگر لوازم کاشت ناخن به شمار می‌روند که یک ناخن کار حرفه‌ای باید آن‌ها را داشته باشد.

لاک ژل عنکبوتی محصول دیگری است که دارای خاصیت کشسانی است و برای طراحی خطوط صاف یا خلاقانه از آن استفاده می‌شود.

نگین ها، زنجیرها، استیکرهای سیلیکونی و… از جمله دیگر لوازم طراحی ناخن به شمار می‌روند که با استفاده از چسب روی ناخن چسبانده می‌شوند.

ابزار جانبی کاشت

از دیگر لوازم کاشت ناخن که داشتن آن برای هر ناخن کار حرفه‌ای لازم است، تجهیزاتی است که در طراحی ناخن از آن‌ها به وفور استفاده می‌شود. ز جمله این ابزار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مگنت ناخن

آهنربا یا مگنت برای طرح‌های چشم گربه‌ای و کهکشانی به کار برده می‌شوند و برای استفاده از آن‌ها باید لاک‌های مغناطیسی روی ناخن زده شود.

بالشتک

برای تسلط بیشتر در زمان کار و همچنین راحت بودن مشتری از این ابزار استفاده می‌شود.

فن زیر دست

در زمان سوهان کشی برای پراکندن ذرات ناشی از سوهان کشی فن زیر دست لازم است.

نیل آف

این ابزار یک روش آسان برای ریموو کردن لاک ژل ا ست. معمولا پنبه‌های آغشته به استون را درون نیل آف قرار داد و آن را روی ناخن‌ها می‌گذارند.

استون ۱۰۰ درصد

یکی از راه‌های ریموو کردن لاک ژل استفاده از استون صد در صد و فویل و نیل آف است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *